Helios

Privé sauna doet u uw zorgen vergeten

Helios Sauna & Zonnecenter - Prive sauna

Heel wat specialisten zijn het erover eens. Een bezoek aan een sauna is een weldaad voor lichaam en geest. De warmte zorgt voor het openen van de poriën waardoor vuil, stof en talg door zweet worden afgevoerd. De huid wordt dus volledig gezuiverd en voelt terug zacht aan. Daarnaast komt u in een sauna volledig tot rust. U kunt van kop tot teen ontspannen en voelt zich als herboren. Een échte aanrader dus. 

Finse sauna

De droge Finse sauna is een klassiek, populair model waar een oven gevuld wordt met lavastenen. De elektrische weerstand drijft de temperatuur op tot 90°C, waardoor de saunatemperatuur in de cabine een ideale 80 tot 85°C bedraagt. U kunt de hitte binnenin zelf tijdelijk opdrijven door water over de lavastenen te gieten. Het water bevat essence van eucalyptus. Dit zorgt niet alleen voor een aangenaam geureffect, maar is ook heel bevorderlijk voor het voorkomen en bestrijden van infecties van de luchtwegen. 

Privé sauna afhuren

Bij Helios kunt u de privé sauna te Gent afhuren, alleen of in een groep van maximum vijf personen. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen voor een sessie van 2 uren: 

  • 1 persoon      € 20
  • 2 personen    € 30
  • 3 personen    € 40
  • 4 personen    € 45
  • 5 personen    € 50 

Kortere of langere sessies worden pro rata verrekend. De minimumprijs is 15 euro. Een abonnement voor tien beurten kost 120 euro. Badhanddoeken zijn in de prijs inbegrepen. Benieuwd naar de privé sauna te Gent? Of wilt u graag één of meerdere keren langskomen in het zonnecenter om uw kleurtje bij te werken? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.