Discreet relaxen in de privé sauna

Helios Sauna & Zonnecenter - Gent - Prive saunaSpecialisten zijn het er roerend over eens. Een bezoek aan de sauna is een weldaad voor lichaam én geest. Door de warmte gaan de poriën helemaal open, waardoor talg, vuil en stof door zweet worden afgevoerd. Uw huid wordt dus gezuiverd en voelt weer zacht en soepel aan. Bovendien komt u in de sauna mentaal helemaal tot rust. U vergeet even al uw zorgen en komt ontspannen terug buiten. Een échte aanrader!

De droge Finse sauna is een klassiek, populair model waar een oven gevuld wordt met lavastenen. De elektrische weerstand drijft de temperatuur op tot 90°C, waardoor de saunatemperatuur in de cabine een ideale 80 tot 85°C bedraagt. U kunt de hitte binnenin zelf tijdelijk opdrijven door water over de lavastenen te gieten. Het water bevat essence van eucalyptus. Dit zorgt niet alleen voor een aangenaam geureffect, maar is ook heel bevorderlijk voor het voorkomen en bestrijden van infecties van de luchtwegen.

Kom in alle rust genieten van uw eigen saunacabine, uw douche met stoomcabine en een relaxruimte. En dat allemaal in een vertrouwelijke sfeer. Bij Helios bent u thuis.
Neem gerust een kijkje in onze fotogalerij!

Bij Helios kunt u de Finse sauna privé afhuren, alleen of in een groep van max. vijf personen. Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen voor een sessie van 2 uren.

1 persoon € 20
2 personen € 30
3 personen € 40
4 personen € 45
5 personen € 50

 

Kortere of langere sessies worden pro rata verrekend.  De minimumprijs is 15 euro. Een abonnement voor tien beurten kost 120 euro.

Badhanddoeken zijn in de prijs inbegrepen.  Badjassen kunnen gehuurd worden voor 1 euro.

Kinderen jonger dan 12 jaar vergezellen hun ouders gratis.

Breng ook een bezoek aan ons zonnecenter. 6 zonnebanken staan elke dag te uwer beschikking.

Helios raadt aan om steeds vooraf te reserveren zodat u niet hoeft te wachten op een beschikbare ruimte.

Openingsuren

Ma - Di - Wo - Do - Vr - Za 10u00-22u00
Zo 12u00-20u00
Feestdagen gesloten
Juli & Augustus zondag gesloten

Contacteer ons

Helios Sauna & Zonnecenter

Wondelgemstraat 192 - 9000 Gent

Tel.: 09 223 72 04
info@helios2.be
BTW BE0434 646 112
Back to Top